Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Kluci-nevíte co se stalo? Všude na internetu na mě bliká samý překvapení jara-začalo to asi v 17.00.
Neví někdo o co jde? 
V pořádku, pane Veselý, text je na jedničku s hvězdičkou
. Mimochodem, s Danem jsme už před pár dny uzavřeli příměří. Slíbil mi, že když ho nebudu plísnit za chyby v pravopisu, on mě nebude fotit z profilu
. Už je vložený referát ze soboty. A trenérovi jsem včera v Hradci koupil něco dobrého k pití. Led si už musí vyrobit sám
. A bacha na Radima, minule mu to chutnalo
!Vážení spoluhráči, v sobotu 18.4.2009 mi (nebo MNĚ - pane Slonek) bylo potěšením s vámi spolupracovat. Děkuji vám! Doufám, že v tomto duchu budeme pokračovat i nadále, a že pod taktovkou našeho milovaného trenéra budeme sbírat další body. S pozdravem váš ještě milovanější kapitán.
dekuji celemu muzstvu za body a hru dik

Nevím jestli to byla paráda,ale důležitý jsou branky" BODY" sekundy

Taky gratuluju
.V Převýšově vybojované-dnes naprosto zasloužené-škoda těch dalších nevyužitých gólovek(hlavně Fík a Marťas).Ale přijde to příště
Ale paráda se na to dívat!!!!

Dlouho jsem sem nic nenapsal tak teď chci být první co všem poděkuje za dnešní body a ani za výkon našeho kolektivu se nemusíme stydět.

tuto, pro nějakého učitele
Jen tam nech tuchle Radime, nikdo se přeci za svůj názor nestydí

musí mit určitý rozměr pošli mi to já ji upravím a vložím
Mám,ale nechce se mě zobrazit,mrška
Tohle bylo aspoň pěkně barevné
...Sraz je v 15,30. Příprava hřiště, úklid, zasypání výšlapů, které zůstaly v těch místech, kde to bylo ještě nedávno jak bažina
. Radime, neměl bys nějakou fotku sám sebe
?Tak jsem rád,že se můžu přidat k diskuzi
a tímto všechny zdravím a přeju v sobotu hodně štěstí (které svou přítomností snad opět přinesu

přidána dokumentace z Převýšova a v kolik je sraz, jelikož nezvládám treninky tak bych to rád věděl

No to je hrubka-aspoň vidíš jak jsi mě rozhodil.Doufám,že mně bude dobře-chci jít. Ale ten výsledek po mě nechtěj-ten budu vědět zase až o poločase.

Dane, já už to nikdy neudělám! Slibuju
! I když něco vidím
... Nene, neudělám to. Jsi kamarád
. A nepřišel bys v sobotu s foťákem
. Hele, nemohl bys mi napsat, jak to v sobotu dopadne? Když jseš takovej věštec, že si dáš v Převýšově vítěznej doutník už o půlce. Já to tou dobou na naši výhru neviděl
.Tak Péťo-to je podpásovka.Sám si napíšeš,aby ti nikdo nedělal kontrolu,ale můj text hned prolustruješ.A k těm doutníkům-očekávaje tento výsledek jsem si dovolil dát jeden ¨výtězný¨už o poločase a další-to napsal čakyn.

fičku má ho Míra
Zdar,kdo má seznam kde jsou uvedena i čísla dresu jednotlivých playeru Slavoje, tak mi to hoďte do mailu. Je to z důvodu vyvěšení tabulky s pokutami a jednotlivými hříšníky.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209984
Dnes: 1
Online: 3

Zdar pánové, nešel mi asi 3 dny net, tak jsem nemohl přispět do diskuse.Zápas už je zhodnocen dostatečně. Určitě jste si všimli, že přibyla kolonka pokladna, tak to budeme muset nastavené krytéria důsledně dodržovat!