Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nestíhám se koukat, jak rychlá recenze spoluhráčů ke včerejšímu zápasu. Jen trenéři zřejmě vstřebávají zápas ( možná vyspávají opici )?Přesně jak napsal Radim, Lukáši, doladíme drobnosti a ono to půjde neboj!A omlouvat se? To bychom museli všichni coachům, jednomu už z nás vlasi raději slezli a druhý s může podat ruku s Ravanelim

Lukáši,to se neomlouvej.To by měl spíš ten kdo ti to tam takhle poslal

Ja se omlouvam, ze ten gol, co soupere tak nakopl. s tim kotnikem sem tam nemel ani chodit.....akorat sem soupere dostal do hry a jeste nic nepredvedl. takze se omlouvam, na tu nohu se nema smyl vymlouvat !!

Tak jest-li kvuli tričkum, tak to je ten nejlepšejší p. Trener a mám ho moc rád

Lukáši,vždyť to tady čteš,že si Čakyn zrušil-asi kvůli tričkům- dovolenou

tak trenére nevím,jak ty,ale já bych napsal se svým!!týmem

My se s Radinem společně těšíme na krasná trička Slavoje, která máme slibená a na každým treninku je nedočkavě vyhlížíme.

Pozvání od couche přeci neodmítnu

Pardon nedopsal jsem, ale dáš si se mnou.
Jinak jsem zrušil dovolenou a zejtra budu se svim týmem.
Teším se na vás a doufám že jim dáte na prdel.

Pro Radima ano tu flasku TULAMORKY DAM

Od 6.9 do 14.9 budu mimo tento kontinent. Omluvenku dávam s dostatečným předstihem.

Lukáši,zápas s Kobylicemi se přesunul na neděli a následně zrušil pro nedostatek hráčů schopných(tak schopní fotbalisti to určitě jsou-o tom žádná)se dostavit,takže nám couch naordinoval na víkend klid na lůžku,případně u bazénku s oroseným "G" poruce. Trénink normálně v úterý

o víkendu je volno. V úterý trénink, ve čtvrtek zřejmě přátelák.

je nějáký plán na zítra? v kalendári na sobotu nic neni, ale zaznivali určite navrhy...

Jen taková technická - byl takový hezký zvyk (v Dobřenicích),že když o někom psali v novinách tak dal flašku-no a teď se u nás objevila ta "guiding star"

Jojo, Martine... Já ty slzy utírám denně. A možná je to čím dál horší. Možná včera, možná dneska bych si holky přivezl domů z porodnice. Ale namísto nachystaný postýlky a kočárku připravenýho ve verandě na první výjezd je doma prázdno

změna u Radima provedena zařazen mezi hráče, jelikož jsem se dlouho nedostal k internetu tak dodatečně: Petře je to nádherně napsané i mě vyhrkly slzy, máš moji podporu a když budeš něco potřebovat jsem tupro tebe

Taky si myslím Lukáši. Už podle těch fotek je přece na první pohled jasné, že se nic takového nemohlo v temném lesíku udát

Chci taky poděkovat hlavnímu trenérovi a celému trenérskému realizačnímu teamu(včetně psychologa,trenéra brankářů a také samozřejmě kondičního a rekondičního trenéra)za zábavný a pestrý trénink-užil jsem si to-a jen doufám, že jeho snaha bude našimi výsledky v sezóně po zásluze potrest...ehm odměněna!!!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209570
Dnes: 0
Online: 4
pro češtináře vlasy a zlezly!!!!!