Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Super kluci,nejspíš jsme si zajistily postup.

Gratulace k úspěšnému víkendu.

Info o dnešním zápasu:
Slavoj - Spartak HK 10:8 (poločas 5:4). Co se týká utkání, je lepší zapsat si výhru a na ostatní zapomenout. Hráčů se sešlo deset. Teoreticky jedenáct, ale jak se už stává tradicí, jeden z účastníků doma zapomněl kecky. Tentokrát to byl Milan

Zápas byl zbytečně nervózní. Nikdo neví, čím to začalo, ale dohady a protesty provázely snad celé utkání. Na soupeřově straně to odnesl jeden z hráčů vyloučením po dvou žlutých (obě za faul na Filipa Pultara), na naší straně právě Filip - zakrváceným kolenem a naraženou rukou. Jeho bolest se změnila ve vztek ve chvíli, když zjistil, že si do věcí v tašce vyklopil jogurt

Hráčem utkání vyhlašujeme Čakynovu pr.el

Reprezentat Ruska na mistrovstvi sveta a redbull s..

Jánošíku, já to fakt našel úplně náhodou

http://www.videopohadky.cz/video/59t_0uYbeL8/Pohádky-o-mašinkách-9-Jak-jela-mašinka-pro-br

no zitra se to muze jednoduse vysvetlit, koukal sem, ze hrajou hnedka po nas,tak se zahada muze rychle objasnit

Nejspíš se stala nějaká chyba v komunikaci, o zápasu proti nám nemají na svých stránkách ani písmenko

http://www.whitebrothers.tym.cz/

Pro ty, kteří nebyli: v dnešním zápasu Stěžerské zimní ligy se nám proti White Brothers povedlo zvítězit

Dneska jsem po dlouhých týdnech viděl kus Večerníčka. Železničáři tam leštili mašinku, ta pak jela pro nějaký pytle s bramborama. A když je naložila, začalo chumelit a horkotěžko se prohrabávala skrz závěje zpátky. Nakonec to dokázala a dostala na to medaili

Hele, Jánošíku, hned jsem si na Tebe vzpomněl. Jí totiž nikdo ty koleje neprohrabával

Hele, a nemáte sledování tohohle povinný

Už se nedivím, že děláš v nemocnici ( stále pod dohledem co? ).

Fičku,jako že už ze zimního na letní?

Změna času na středu!!!!!

Jak jsem ještě zaregistroval před kyslíkovým dluhem,tak se začnem domlouvat ve středu v Osicích(ikdyž se spousta lidí omluvila,chtělo by to aby aspoň zranění dorazili se domluvit...)a rozhodně to chce začít shánět ceny do tomboly!!!

Dneska kvalitka-velký okruh za 35minut!!!!!! Jen tak dál.

Domluva na ples by asi nějaká být měla(aby zase Čakyn špatně neopsal loňský plakát) a nevím jak předprodej,ale já jsem pro....už se mě ptal např. Cárek.

Až někdy budete nadávat na rozhodčího, že je slepej, tak se podívejte na tohle, co dokázali uznat za góla

http://fotbal.sport.cz/fotbal/ostatni/162772-video-fotbalove-nemecko-se-smeje-gol-spis-nej

No ten ples by se měl určitě řešit...je nejvyšší čas!!! Co takhle se sejít v pátek večer v hospůdce? Tam jsem zatím viděl nejvíc hráčů pohromadě

Čau, dnes na hokej bohužel nedorazím, nejsem doma.

Volal Milan - kdo chce, prej se jde dnes v pět za kabiny na hokej.
Jo a nevím, jestli se zítra něco koná, v kalendáříku je napsaná umělka. Jestli bude, nebo se koná něco jinýho, nevím...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209567
Dnes: 0
Online: 4
Naostřit brusle a před 18h. na hřišti-zajistím asi opět groček