Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Já tam jedu zítra zas. Nějak jsem se jim zalíbil
. Třeba si ji zítra vezmou
...

Neberu,já měl dnes to samé,ale líná huba holé neštěstí!Kdyby jsi se vrátil zpět na pokladnu jako já,hodil ukřivděný výraz u pokladny,přidal pár frází o sociálních případech apod., tak ti ty 3 pětky baba vrátí ani nemrkneš.Mám teď na poplatek Slavoje?!

Dneska mě poslali v nemocnici v kartotéce zaplatit regulační poplatek, a když jsem tu poukázku dával doktorce, tak mi řekla, že jsem platil v pondělí, takže dnes nemusím. Bereš tyhle poukázky místo hotovosti
?Javor
a Tullamore Dew = 30,-Kč na hlavu
Fíkova pokladnička je přístupná jen jednou za čas jako korunovační klenoty v Praze a ta chvíle bude zřejmě ve čtvrtek,že ?

Nezapomínejme na své povinnosti prohra = Tullamore Dew!!!
Hele všimnul sis, jak stojíme na dvojce vedle sebe, že máš větší panděro než já
? Jsme oba natočení stejným směrem, ale Tvoje břicho je na slunečním světle o něco víc ozářený než moje
!Dle fota č.32 a 33 je vidět ,že se ve vápně těžko něco vymýšlelo,když vám soupeřův obránce seděl doslova na hřbetě..

Chlápek jde do důchodu a za ušetřené peníze si chce koupit něco,
po čem celý život toužil - sportovní auto.
Udělá to a hned vyrazí na dálnici, když se za nim náhle objeví policejní auto.
Chlápek si pomysli: "Mám Ferrari, ujedu mu jako nic!" - 160, 180,
220.
Pak si pomyslí: "Přece se nezabiju" a zastaví.
Policajt k němu dojede a říká: "Už jsem slyšel úplně všechny výmluvy, ale
dnes mám dobrou náladu, takže, když mi řeknete něco, co ještě nikdo
nezkoušel, nechám vás jet."
Chlápek povídá: "Jsou to dva dny, co mi manželka utekla s policajtem a já
myslel, že mi ji vezete zpátky".
"JEĎTE!!!!"
No jo, vidíš to. Kromě Ivety Tužilový slavíme i my
! Tak to jsme si dali v neděli pěknej dárek
. Tak nám teda přeju všechno nejlepší 
Přejeme vše nej ke svátku. Ať žije Slavoj!

Pivo prý zajistí Fík & spol vrámci svého životního jubilea
Děkujeme kapitáne

Já myslím Petře,že se dohodlo většinovou menšinou po tréninku to udělat po posledním zápase v Lovčicích,protože další týden by chybělo dalších pár lidí.Takže bych to neřešil-dal to sem jako daný termín-divočák je vyjednaný

Zdržel jsem se nějak v kabinách, tak mi někdo dejte vědět, jak jste se na tu posezónní rozlučku domluvili. Ještě jsem totiž nedorazil domů a už jsem byl odchycen kvůli tomu, že se jedni mistní lidi ptají na možnost oslavy narozenin. Co jim mám říct?
Jsem pro pozápasavé sezení-z Lovčic na hřiště a oslava...

Včera proběhla krátká diskuse o tom, kdy udělat posezónní posezení
. Z těch, co tam byli, bylo nejvíc lidí pro to, aby se to udělalo hned po posledním zápasu. Prostě z Lovčic rovnou na hřiště (nachystalo by se to už v týdnu a před zápasem, pak by se nějak zajistilo, kdo by zůstal a nachystal to). Další termín se nabízel pátek 25.6.
. Rozmyslete se (a zajišťujte si už teď volno), v neděli se musíme domluvit. Kdo nebude, napište aspoň sem nebo vzkažte, jak to vidíte.
Je potřeba to v neděli rozhodnout, čas letí.
Co jsem si všimnul,tak Fík na ten trezor používá šperhák...
(prý zvyk je zvyk
,ale aspoň je v pravých rukou
).
Dneska jsem se chystal do Libčan na derby s Kratonohama(áčka) a když sleduju počasí venku,tak to asi nejspíš zase odloží...

Panové, ve čtvrtek doneste peníze, dorovname pokuty. Fíku, vem prosím kličky od trezoru

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209983
Dnes: 3
Online: 4

Jelokož jsem tak trochu od fochu a tak trochu tomu i rozumím