Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Natočil jsi toho víc nebo máme malýho Páju v HD
?Přátele, kamaradi, moje první sezona skončila nečekaným osobním uspechem
Jak mě kapitan Zdenda upozornil, že to nebude zadarmo, tak jakmile bude přiležitost, naplní se Vaše hrdla dosytosti
Sud kofoly je Váš
Jinak je radost hrat s tak zkusenymi hrači, trenovat pod takovymi trenery, sbirat cenne zkusenosti v takove partě.
Zde je něco malo z nasi rozlučky, historicky prvni video slavoje v HD(High-definition)
U videa staci u 4 ikonky v pravo dole v rotelce vybrat misto 360p dat 720p HD a doprat oku skvely zazitek. http://www.youtube.com/watch?v=DNQslTLl96EPepo,chlape přeji ti brzké uzdravení
(bohužel mě za ním nepustili,takže bližší informace nemám
)Taky nezapomeňte-máme ještě odevzdávat nějaké dividendy trenérovi za prohru v Lovčicích

No bylo to na góly slabší u každého
(akorát kapitán Fík si udržuje svůj standart
),ale zase se na jaře trefila spousta nových střelců...

Takže já se při zápasech jen tak procházím v obraně a přitom jsem stejně dobrej jako Jarkovák, kterej celou zimu běhá, honí psa, jezdí na kole, chodí na hokej, při zápasech hraje v útoku a váží o půlku míň než já

Rekapitulace střelců podzim-jaro 2009/10
Hruška M. 7 / 5 = 12 gólů
Jarkovský Z.6 / 2 = 8 gólů
Knížek R. 5 / 3 = 8 gólů
Musil P. 5 / 2 = 7 gólů
Juríček M. 5 / 0 = 5 gólů
Tužil L. 0 / 3 = 3 góly
Fikr M. 1 / 1 = 2 góly
Slonek P. 0 / 2 = 2 góly
Čáka J. 0 / 1 = 1 gól
Juríček S. 1 / 0 = 1 gól
Kober L. 0 / 1 = 1 gól
Pavlis P. 0 / 1 = 1 gól
Pultar F. 0 / 1 = 1 gól
Saidl A. 0 / 1 = 1 gól
Radime tak jo počkáme až tedy budou levnější...

Vlasto-počkáme až na kvalitní vuvuzely z Číny za třetinovou cenu

Kubo, Lenko, hezký fotky
. Konečně jste na některých vidět i vy dva
. Jen nevím, až na ně narazí fanklub Slávie, jak svoje fotky vysvětlí Marek. Vesy, jestli Ti bude jako omluva stačit, že jsi měl tři promile a do sparťanskýho dresu ses oblíknul jen pod pohrůžkou fyzickýho násilí, to Ti věřit nebudou

Ani fotbálek jednou týdně???
No líbilo se mi jak jsi kulantně popsal tu prohru
.
Ale nevim co znamenala ta poznámka u mého gólu-když jsem to měl na pravou,tak jsme si to prostě musel hodit kolem obránce na levku-to je přece jasný

Nevím nic o tom, že by taková věc měla v kalendáříku být. Buď v klidu a odpočívej.
Radime, líbí se Ti referátek? Jo, hlavně to poděkování výboru za celosezónní práci, to se mi povedlo
.
A Vlasto, ještě slovo o těch trumpetách, tak ji koupím a nacpu Ti ji do krku
. Tenhle nápad už měl v pondělí Lukáš - už ho to přešlo.Kurňa, já se chci přihlasit na trenink a ono není kam

Čakyne nekoupíš to pro fanoušci???
http://www.vuvuzely.eu/vuvuzela-sada/
Tohle mohlo být zajímavý
:
http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/zivanice_fotbal_inzultace20100620.html
Jo a jinak pěkný referát Petře

SUPER smažba včera
,a vlastně i dneska dopoledne

Fotbalisté a "nekopové" soustřeďte se na dnešní matsch na Lovčické Maracaná a nezatěžujte se přípravou na dnešní pozápasové rozjímání.Ta co s ní žiju, přišla ( ne s nabídkou kvalitního s...),ale s návrhem,že to trošu odpoledne připravíme a uklidíme.Tak přijeďte s vítěznou hymnou a úsměvem na tváři.Váš exkapitán.
A ne že se dneska ožereš-ať jseš zítra fit.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209983
Dnes: 3
Online: 4

Hele neviděli jste včera zprávy z Wimbledonu? Zápas Isner - Mahud přerušili v úterý za stavu 2:2 na sety kvůli tmě. Včera šli dohrát rozhodující. Zápas byl přerušen kvůli tmě