Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Doufám, že počítáte s tím, že v sobotu dorazíte v hojným počtu. To, že se nehraje, neznamená, že je volno úplně. Dětskej den je hlavně naše akce (myslím organizace). Je potřeba mít ke každý soutěži jednoho nebo dva lidi, další k atrakcím... Ne že se na to část lidí vykašle

To asi proto,že Zbyšek házel hlasy Martinovi na borce kola

A jéje, Lukáš něco vyváděl
:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=675531
Kucíí, přeci nenecháme porazit Hrušáka nějákým sešívaným fotbalistou
tfuuj, ani klavesnice to napsat nechce 
Hele, páni redaktoři Hradeckýho deníku přišli na to, že se tady u nás hraje fotbal
:
http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/borec_3kolo_okres_20100823.html
Neotravuj pořád s taškou, opucuj kopačky a přijeď. to nečteš, kolik nás chodí? Hlavně že se od letoška může čtyřikrát střídat. Jenže tolik náhradníků my ještě letos neměli
!Kluci gratuluji k dosavadním výsledkům,hlavně ať vám forma vydrží celou sezónu.Zatím mi nevychází čas,abych se přijel podívat,když se hraje se Stěžerama jsem na moravě na cimbálovce,další domácí zápas zas pro změnu v Ostravě.Tašku,bych poslal po Lukášovi,kdyby ji vyzvednul na Ulricháku po cestě na trénink.Zatím čau.

Tak ono Topovi nestačí, že mi večer odloudí Moniku s Pavlínou s chabou výmluvou, že je musí doprovodit v pořádku domů
... Jindy je to věčnost, než něco uděláš a najednou jak jseš rychlej
! Hele, tys nebyla na rozcvičce ani při prvním, ani při druhým zápasu, tak mi nešahej na referát, jinak si ho píšeš příště sám
.
Jó Dane - Topa odváděl holky asi v devět
.text referatu doupraven tak jak to ma byt

Péťa o poločase upozorňuje rozhodčího v kabině "už je čas pane rozhodčí,musíme jít..." a pak sám přijde pozdě
, a ještě tomu říká posun na pravé křídlo
. Jinak moc opravdu pěkný článek a opět jako vždy epesní fotky fotografů-až mě detaily jejich teleskopických objektivů začínají děsit (budu se muset při zápase kontrolovat jak se u toho tvářím
)ja ti dám pravý křídlo......

Tý jo, my už máme fotky, jo
?
http://picasaweb.google.cz/100303930695970033884/Luzec2182010#
Pro zvědavce a nedočkavce: Slavoj - Lužec 4:2 (1:2). Góly Zbyněk Musil, Martin Hruška, Martin Fikr a znovu Martin Hruška! Nekoukejte čas vložení příspěvku
. No tak se oslava trošku protáhla, no
!!!Děkujeme za blahopřání. A pro příště máte zákaz tak rychle odjet
! Samozřejmě vás čekáme ne až na příštím zápasu, ale příští sobotu! "Dětský den" plynule přejde na "Den pro dospělé", takže ne že budete chybět, účast je povinná
!Blahopřejeme k výhře a děkujeme za krásný fotbal.
ctvrtek 28.8 neexistuje

Už jsem říkal ve čtvrtek - Zbyňka musíme vykrmit
. Vůbec mezi nás nezapadá
.
Snaha o přáteláka s Vysokou nedopadla, hrají pohár. Takže zkuste někoho dalšího. Na čtvrtek 28.8., případně úterý 31.8.
Některé fotky jsou opravdu detailní!!!

Špatně jsi mě pochopil. Mně nejde o sloh, ale o fakta. Jen si vzpomeň, jak jsem vás loni obepisoval, kdo dal vlastně góly při nějakým přáteláku
. Stejný to je se střídáním (kdo, kdy a za koho). A když vidím, že přihrál Lukáš a vzpomenu si, žes dostal přihrávku zleva od Lukáše, vzpomněl jsem si, že tam hrál Kober, ne Tužil.
Pak si večer vezmu poznámky a zírám, co všechno se událo
. A třeba to, že Dan požadoval ošetření (nebo pofoukání
? ) zasažených míst, tamvůbec nebylo
!
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209983
Dnes: 3
Online: 9

tak to vypadá, že Hrušák sekanou na Borce kola nedonese. Ve Vysoký už asi zapli internet