Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Generálka před soutěží:
Syrovátka - Roudnice B 2:0 (2:0). Poslední zápas před začátkem jarní sezóny se nám povedlo vyhrát, a dokonce udržel před našimi fanoušky nulu
. Přitom se roudničtí hráči našim určitě vyrovnali a prohráli hlavně díky tomu, že svoje šance neproměnili. Nám se povedlo využít dvě standartky - první gól byl přímák, krásně zatočený přes zeď, pojistka byla proměněná penalta.
Výhra je o to cennější, že několik opor chybělo a zahráli si všichni, co s sebou měli kopačky
.
Tak. A příští týden začínáme naostro
!!!Sakra. Takže: všichni do ruky propisku, na posledním řádku si škrtněte "neděle" a napište "sobota"
. Je to poslední zápas sezóny, navíc doma, takže snad bude dost času to včas připomenout...Předsedo, oni se najdou mezi tou chatrou i slušné vyjímky
Petře,máš všude v těch rozpisech chybu.Poslední zápas s Myštěvsí je podle datumu v sobotu a ne v neděli...

Lukáši, uvědomil jsi si, že chválíš "slávistu". Aby ti to ostatní "věrní" později nedávali k dobrému.
Za dnešek bych vyzdvihnul Marka Veseleho za naprosto vzornou , precizně odvedenou službu. Nechť je vzorem ostatním
A jak můžete sledovat na fotu č.13,kde dávám životní gól do branky Dobřenic-i podle postavení J.Krátošky offside nebyl ani omylem-a to jsem tam ještě vbíhal!!!
No bylo to holt na Josefa

Fotky supéééér

foto z přáteláku konečně doplněno

Služba
Zbynďa, Standa J. , Mára , Vlasta . Služna má na starost uklid po čtvrtečním treninku, pak připravu hřište na nedělní přatelske utkaní, nasledně přístí tyden uklid po treninku a končí 2.3. po utkání s Praskem.

V sobotu to byl bojovný a myslím i celkem vyrovnaný (ikdyž výsledkově to nevypadá) zápas
a naše vítězství mě moc potěšilo
,ikdyž jsem se jim snažil v závěru na čáře ze staré známosti pomoct jak to šlo
Jen mě dost zklamalo,že po fotbale tam z domácích hráčů zůstali asi jen dva a nebylo s kým pokecat (kromě naší klasické sestavy,z níž se nás většina přesunula k nám do klubu pokračovat v rozboru zápasu

Kluci gratuluji k vitezvi v derby me nebylo moc dobre tak sem nejel ale mam velkou radost a zitra az prijede Klempir ke me tak si ho vychutnam.
Rychlá zpráva pro zvědavce:
Dobřenice - Syrovátka 1:3
!!!
První gól dal Milan Juriček, další dva přidal Zdeněk Jarkovský. Poločas byl 2:0, domácí snížili až čtvrthodiny před koncem na 3:1.
Vznikl pár poznámek o utkání, ale omylem byly odvezeny
, takže pár podrobných informací asi vznikne během pár dní. A protože rezervní gólman Dan kroužil kolem hřiště s foťákem, budou i fotky
!!!Kdo jede kolmo ( na kole ),odjezd v 13:00 od místního supermarketu!
Nešlo - ta rekonstrukce, co probíhá, znamená, že všechno od prodejny směrem k nádraží v současný době neexistuje. Ani veřejný osvětlení, ani rozhlas.
U nádraží se sice svítí a repráky tam visí, ale pouliční lampy svítí proto, že je to připojený na hodiny u Mádlů. Repráky budou fungovat, až budou natažený nový rozhlasový dráty, vedoucí od úřadu...
Ale Radim má doma určitě kytaru. Kdyby ještě někdo vzal bubínek
...Jak jsem se dozvěděl ve středu od Oty, nechal sobotní zápas vyhlásit v obecním rozhlase. Nešlo by to taky u nás ?
Abyste viděli jak jsem na soustředění trpěl
http://dobrenice.cz/fotbal/fotografie.php

Vážení, kdybyste se dnes tak rychle nerozprchli, dozvěděli byste se nějaké informace.
Takže za prvé: v neděli ráno brigáda. Úklid uvnitř v kabinách, v jejich okolí, práce kolem hřiště. Důvod je jednoduchej: od soboty za dva týdny se hraje na našem hřišti první mistrák. Ale protože se může stát, že se u nás bude hrát už za týden (koučové shánějí přáteláka na náš plac), jiné pozdější termíny jaksi nepřicházejí v úvahu
. A v týdnu se to neudělá - viděli jsme ten dnešní hromadnej úprk
...
Čas srazu se upřesní ve čtvrtek nebo v sobotu. Když bude dost lidí, není v poledne co dělat a můžete na nedělní kachnu se šesti
Druhá věc: nefungují úklidové čety po trénincích
. A taky nefunguje přispívání desátek za absence na tréninku, za pozdní příchody atd. Takže to Fík s Lukášem zpracovávají v účetních programech a kdo má nějakou pohledávku, ve vlastním zájmu si s sebou vemte příště prasátko i vlastní kladívko - jinak Radim vyhrožuje, že přinese z fakultky velkou palici, která se používá místo narkózy
. A z prasátka vám nezbyde vůbec nic

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209983
Dnes: 3
Online: 6

Pro ty co nezaregisrovali, tréninky od 18,00 hod.