Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil martinhruska | 24.07.2011 21:03
Pro tento termín jsem pro oba dny k dispozici.
Osobní profil petr_slonek | 21.07.2011 21:43
Hošani, máme pozvání na víkend 6. a 7. srpna na turnaj do Ždánic. Byli jsme tam loni, takže pro ty, co chyběli: jeden zápas v sobotu, jeden v neděli.
Potřebujeme se domluvit a oznámit, jestli tam pojedeme nebo ne - na dva zápasy ve dvou dnes potřebujeme, aby nás bylo hodně. Popřemýšlejte o svých plánech na ten víkend a v sobotu se domluvíme. Kdo z vás do Dobřenic nejede, dejte po někom vědět nebo napište na stránky vzkaz
Osobní profil selaldias | 21.07.2011 10:31
Pokud se ti v nich lépe běhá, tak prosím.
Osobní profil IGNORant | 21.07.2011 9:03
Spíš holinky ne Aleši?
Osobní profil selaldias | 21.07.2011 8:55
Vzhledem k počasí si vezměte na dnešní první trénink i tenisky.
Osobní profil petr_slonek | 16.07.2011 7:53
Na příští úterý je naplánovaná brigáda, tak ne že někdo přijde s kopačkama . Je potřeba udělat docela dost práce kolem hřiště. Ty hlavní činnosti jsou napsaný v kalendáříku, já bych to doplnil o to, že toho nejmenšího, kdo přijde, nacpeme do jedné krtiny, která se objevila poblíž hrací plochy, a bude lovit nepřítele . Takže baterku s sebou !!!
No a pak už nás čekají jen ty přijemnější věci: běhání, běhání, běhání ...
Osobní profil tb.barker | 12.07.2011 9:09
Zřejmě jsme měli špiony na treninku a okoukli naši hru na dva doteky http://www.youtube.com/watch?v=Ntw12wbfkSE
Osobní profil PITRYS | 11.07.2011 17:56
Hned na první fotce mě zaujala jedna věc.......na co je potřeba ten kobereček s cestičkama? Že by mapa? Zítra mě to vysvětlíš.
Osobní profil petr_slonek | 06.07.2011 21:47
Pro vás, kteří plánujete akce nebo výlety o prázdninách - už existuje los a pořadí zápasů:
http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/kralovehradecky/hradec-kralove/souteze.asp?soutez=5

Napsaným termínům zatím moc nevěřte, kolaudační dny k našim zápasům teprve budou. Příklad - druhé kolo v Roudnici je napsané sobota 17,00, ale podle stránek KFS se Roudnice A - Předměřice hraje ve stejnou chvíli. To se na hřiště nevejdeme ... Ale každý víte, kam se obvykle jede v sobotu, kam v neděli... Moc změn asi nebude.

Jinak los byl velmi "příjemný". Venku Starý Bydžov, venku Roudnice, doma Nepolisy, venku Boharyně, doma Dobřenice. Slušná rachota
Osobní profil IGNORant | 30.06.2011 6:48
Já též se přidávám s gratulací-když už se nemohli dohodnout a udělat si svátek každý v jiný den.A teď to slaví několikrát do roka...
Pro Zbyška- "ty komáři jsou normální závisláci-jednou sosnou člověka s pivem a kvůli závislosti pak kofoláře neberou...". Proto příště na tyto čistící práce budeme posílat výhradně tebe(protože po těch akcích na hřišti,tam střízlivýho komára nenajdeš) !!!
Osobní profil PITRYS | 30.06.2011 6:42
Jo a taky vše nejlepší Pavlikům a Petříkům(trochu opožděně).
Osobní profil PITRYS | 30.06.2011 6:40
Jak známo Lukyne i ve fauně se najdou chytré druhy.Netopýr má také dobrý hudební vkus a při poslechu Majka Dejva raději volí sebevraždu(pramen:radio BEAT) ,s komárem je to podobný......to je fajnšmekr,raději si dá pivko než kofolu.
Osobní profil tb.barker | 29.06.2011 13:36
Už mě je jasné, proč včera mě nic neštípalo, ale Radim a Dan se tam pěkně ošívali http://www.novinky.cz/zena/zdravi/237558-komari-uprednostnuji-krev-pivaru.html?ref=boxE
Osobní profil čihury | 29.06.2011 12:24
vse nejlepsi a zdravi vsem petrum a pavlům
Osobní profil PITRYS | 24.06.2011 21:40
Nevím jestli jsem kompletní to vysvětlit,ale po dnešku jsme dospěli k řešení a v pondělí se stavím s fotkama u hlavního a "ó největšího" admina-pak to bude už na něm.
Osobní profil IGNORant | 24.06.2011 12:11
Brigáda je tady,ale fotky z rozlučky se sezónou stále ne !!! Přitom tady na to tady čekají stovky,dobře tak minimálně desítky zvědavců , kteří by rádi viděli jaká že to byla oslava .
Tak nevim, jestli "stará zkostnatělá instituce zchátralého mocnářství" stále lustruje podezřelé fotky nebo v čem je ten problém,když ze zápasu už tu fotky být můžou? Dokáže to čekajícímu davu někdo kompetentní vysvětlit? Děkuji za NÁS nedočkavé ...
Osobní profil martinfikr | 21.06.2011 22:55
Je tu první brigáda,která je bohužel nevyhnutelná.Přijďte pokud možno v hojném počtu,kompletní občerstvení zajištěno a dozvíte se co je v plánu během fotbalového volna.
Osobní profil petr_slonek | 21.06.2011 17:09
Jo pozór, superadmin se nám do toho vložil .....
A to mě zrovna napadlo, že bychom mohli mít správce hřiště, bydlícího přímo v areálu. To by bylo zájemců . Ale stany stavějte za brankovou čarou, jasný ?
Osobní profil Topa | 21.06.2011 15:12
Jak jsem se dočetl a co mi Dan sdělil, klidně všechny fotky zvřejním pokud nebude chtít někdo něco zveřejnit budou vybírány poplatky. zatím jsem dostal jen fotbal

Aktualita

PF 2026
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 12 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz