Úvod » Odehráli jsme...

sobota 31. října 2015: Ohnišťany - Syrovátka 3:2 (1:2)

publikováno 03.11.2015

Domácí měli celý zápas herně navrch, ale branky stříleli hosté, kteří vedli dokonce již o dva góly. Tento náskok však neudrželi a vítěznou branku vstřelil v 86. min. pěknou trefou Jiří Vobořil.    

   Fakta – branky: 35. Mydlář, 57. Sehnal, 86. Vobořil – 4. Pleskot Dan., 30. Hanousek, ŽK 3:2, ČK 0:0, PK 0:0, poločas 1:2, diváci: 70, rozhodčí Koza. Sestavy – Ohnišťany: Šulc – Bezvoda, Vrba, Kleňhar, Hlavatý (65. Jiříček) – Mydlář, Kopáč, Matějka, Sehnal (74. Kmínek) – Vobořil, Novotný (46. Dvořák). Syrovátka: Šimek – Fikr, Pleskot J., Slonek, Hanousek (76. Knížek) – Jarkovský, Hruška, Vodička, Pleskot Dan. – Opolský, Kuric.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sobotním utkáním v Ohnišťanech jsme ukončili první polovinu soutěže. Nevesele, po nepříliš dobrém výkonu, a díky gólu v závěrečných minutách i bez bodu. Možná jsme k němu měli nejblíž, co jsme kdy na tamním hřišti v posledních letech byli, ale ztracené dvougólové vedení a střela pod břevno, která rozhodla o výsledku, rozhodla, že jsme dlouhý výlet absolvovali zbytečně.

Před utkáním kouč opět sbíral omluvy jak na běžícím pásu. Zranění, pracovní záležitosti i jiné důvody proškrtaly naši sestavu už v průběhu pracovního týdne, ale hlavní várka omluvenek, přestože to někteří věděli s předstihem, dorazila těsně před odjezdem. Takže aby nás bylo aspoň jedenáct, bylo nutné povolat blanické rytíře Marka a Radima, a věci si s sebou musel vzít i Aleš. A je pro nás poučením, že ani devatenáct hráčů, připravených na začátku podzimu na soutěž, nestačí, aby se po třech měsících sešla základní jedenáctka na zápas...

Hlavní cíl byl jasně daný - hrát opatrně zezadu, zkoušet vyrážet do brejků a zkusit střílet s tím, že se snad něco ujme. V prvních minutách to vyšlo skvěle, Hrůša utekl po pravé straně a jeho přihrávku poslal Dan Pleskot lehce do branky (so). Domácím jsme dokázali včas jejich akce zastavovat, i když se semtam okénka otevřela a v tu chvíli jsme přežívali díky nepřesným centrům, případně slabým zakončením. Na konci půlhodiny nám opět vyšel jeden z brejků, po zmatcích ve vápně domácích se míč odrazil k nohám Marka Hanouska a ten si se zakončením dokázal poradit - 2:0 (so). Udržet náskok se nám ale do poločasu nepodařilo. Nejdřív nás sice dvakrát během krátké doby podržel Dan Šimek svými zákroky, další šance už ale skončila snížením, když Dan nepříjemnou přízemní střelu jen vyrazil a jediný, kdo dobíhal, byl domácí útočník :-(... V závěru poločasu jsme přežili přímák z hranice šestnáctky a šli jsme tak do šaten s jednogólovým vedením.

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí útočili, my jsme bránili hubený náskok a občas jsme z brejku zkoušeli ohrozit domácí branku. Vyrovnání bohužel přišlo příliš brzy - po hodině hry prošel domácí hráč po naší pravé straně až do vápna a jeho střela se od vzdálenější tyče odrazila do sítě :-(. Domácí tlačili dál, ale jejich nepřesné přihrávky před naším vápnem znamenaly, že se skóre neměnilo, na druhé straně překopnul Marek Hanousek zblízka nejen branku, ale i ochrannou síť za ní, o pár minut střílel Dan Pleskot, ale gólman dalekonosný pokus chytil. Deset minut před koncem chytal Dan Šimek zblokovanou střelu a roztočený míč, padající z výšky, mu vypadnul a proskákal vedle tyče na roh. V tu chvíli jsme doufali, že už konec zápasu přežijeme, ale pět minut před závěrečným hvizdem jsme nechali projít hráče Ohnišťan až před vápno a jeho střela ze dvaceti metrů, mířící pod břevno, rozhodnula o výsledku :-(.

 

Pohled na skládačku a hlavně počet hráčů, kteří byli připravení, asi nedával moc nadějí na úspěch. Věděli jsme, že se s jediným náhradníkem na lavičce těžko můžeme pustit do otevřené partie a naše taktika hry na brejky slavila úspěch. Bohužel jsme vedení neudrželi a vrátili jsme se s prázdnou. O víkendu nás čeká předehrávka prvního jarního kola a odveta na hradecké Lokomotivě, ke které se, snad sejdeme v lepším počtu než v Ohnišťanech. Doufejme, že premiérový podzim ve třetí třídě uzavřeme i nějakým získaným bodíkem.

 

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz