Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Odehráli jsme...

sobota 24. října 2015: Syrovátka - Prasek 6:3 (2:2)

publikováno 26.10.2015

Zlepšený výkon po změně stran rozhodl o tom, že v posledním domácím utkání zůstaly body v Syrovátce. 

Fakta – branky: Pleskot Dan. 4, Chrudimský, Tužil – Hrubý 2, Veselý, ŽK 3:0, ČK 0:0, PK 0:0, poločas 2:2, diváci: 60, rozhodčí Olah. Sestavy – Syrovátka: Šimek – Kober (46. Musil), Fikr, Jarkovský, Pleskot J. – Hruška, Chrudimský (67. Žalský), Tužil, Vodička (81. Kuric) – Pleskot Dan., Polák. Prasek: Drugda – Veselý, Soukup, Vyhleďal, Štefán – Hrubý, Hátle, Klouzek, Holý (61. Vízek) – Taichman, Tomáš.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslední domácí utkání letošního kalendářního roku byl ve znamení souboje s týmem Prasku. Ten má sice sérii výsledkově nevydařených utkání, když poslední body ziskali před začátkem školního roku, přesto pro nás bylo varování to, že před týdnem prohráli se Starým Bydžovem o gól, přitom byli herně vyrovnaným soupeřem. K nám sice přijeli bez několika borců, ale my jsme na tom byli jen o trochu líp. Navíc náš jánošíkovský styl, kdy bohaté obíráme a chudým dáváme, už je pověstný :-$...

Zápas jsme nezačali špatně, skóre otevřel Dan Pleskot v 15. minutě, když se k němu odrazil míč po rohovém kopu a náš kanonýr ho poslal do sítě. Jenže hosté nám začali dělat problémy, získávali většinu odražených míčů před oběma brankami a nás stálo hodně sil, než jsme ho znovu vybojovali. V polovině první půlky jsme čtyřikrát zastavili akce hráčů Prasku za cenu faulu, třikrát střelci neuspěli, ale čtvrtý pokus proletěl zdí a zastavil se až v síti - 1:1. Za pár minut přišel náš nedůraz ve vlastním velkém vápně a hráč hostí střelou v pádu otočil skóre. Nám se nedařilo, kazili jsme přihrávky a vyrovnání přišlo tak trochu nečekaně. Míč prošel obranou, získal ho David Chrudimský a šikovně prohodil brankáře. Nejen že tak dal svůj první gól ve Slavoji (mimo pohárové trefy na Lokomotivě), ale stal se naším jubilejním desátým střelcem v týmu. Jen tak dál (h5).

Druhý poločas přinesl přece jen změnu. Míč začal víc chodit z nohy na nohu, míň jsme kazili a soupeřům začaly docházet síly, když měli jen jednoho střídajícího hráče. Když jsme po hodině hry vedli díky dvěma Danovým trefám 4:2, zdálo se, že jsme nasadili k rozhodujícímu trháku. Jenže za dalších pět minut šel jediný hráč hostí do souboje o centrovaný míč s dvěma našimi obránci a gólmanem a překvapivě souboj vyhrál... Naštěstí i na tuto nepříjemnost měl náš snajpr odpověď a milimetrový centr Martina Hrušky uklidil z voleje do sítě hostí. Hráčům soupeře došly síly a na další zdramatizování zápasu už neměli, naopak my jsme potěšili diváky některými pěknými, i když gólově nedotaženými akcemi. V závěrečných minutách se skóre přece jen ještě jednou posunulo, když obrana Prasku neuhlídala Lukáše Tužila, ten přehodil vybíhajícího brankáře a uzavřel skóre na konečných 6:3.

Asi jsme při pohledu na nastupující tým soupeře doufali v lehčí průběh. Soupeři nám ale dokázali cestu za výhrou víc než hodinu znepříjemňovat a teprve v posledních dvaceti minutách, kdy jsme je uběhali, jsme dokázali rozhodnout. Potěšili jsme tak naše fanoušky, kteří se přišli na poslední domácí zápas podívat, a připsali jsme si do tabulky další tři body :-).

 

Příští víkend zajíždíme na hřiště do Ohnišťan, hrajeme v sobotu 31. října od 14,00 hodin.

První listopadový víkend ještě odehrajeme jako předehrávku první jarní odvetu. V neděli 8. listopadu budeme hrát od 14,00 hodin na hřišti hradecké Lokomotivy.

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz