Úvod » Odehráli jsme...

sobota 3. října 2015: Cerekvice - Syrovátka 8:0 (4:0)

publikováno 05.10.2015

Domácí do poločasu získali pohodlné vedení o čtyři branky, které ve druhé půli již jen pohodlně navýšili. Utkání výborně řídil rozhodčí Kincl.

Fakta – branky: Bělina M. 4, Kučera z pen, Jonáš, Erbs, Lulek, ŽK 0:4, ČK 0:0, PK 1:0, poločas 4:0, diváci: 50, rozhodčí Kincl. Sestavy – Cerekvice: Tomášek - Dědina, Minich, Rachota, Parobek - Jonáš, Bělina M., Bělina R., Erbs (60. Lulek) - Kučera, Šmída. Syrovátka: Šimek - Slonek, Fikr, Pleskot J., Musil - Hruška, Tužil, Chrudimský, Vodička (46. Jarkovský) - Pleskot D. (60. Žalský), Polák (46. Opolský).

 

Opět jsme dokázali, že naše výkony postrádají vyrovnanost a není problém, abychom po výborném výkonu v jednom utkání dokážeme o týden později všechno pokazit. Na hřišti v Cerekvici jsme neměli nárok a jak kouč připomněl, za jeho dětských let by jeho táta naordinoval aktérům utkání pěší cestu domů. To by byla pěkná třicetikilometrová procházka...

Už od začátku jsme se nemohli dostat do tempa a dvakrát nás zachránil Dan Šimek. Na konci první čtvrthodiny ale přišel roh a nikým nehlídaný hráč domácích pohodlně otevřel skóre. Naše snaha o odpověď byla marná, domácí nás buďto zastavovali, aniž bychom se dostali k zakončení, často jsme se o nebezpečnější akci připravili sami nepřesnými přihrávkami. V paměti tak uvízla snad jen střela Jardy Poláka, kterou domácí gólman v pádu chytil. Po půlhodině přišel zákrok Fíka ve vápně, po které sudí písknul penaltu a my jsme dostali druhý gól. A do poločasu další dva a tím bylo o vítězi jasno. O přestávce jsme nuceně vystřídali dva hráče a snažili jsme se hrát aktivněji, domácí už ale kontrolovali hru. Po hodině jsme dostali do otevřené obrany pátý gól, když Dan vyrazil střelu z úhlu, ale dobíhající útočník dorážku zvládnul a všechno prostřelil. Aspoň čestný úspěch mohl dát Hrůša, ale těsně minul šibenici, později měl dvě příležitosti střídající Matěj. Míč jsme ale nedokázali dotlačit do sítě ani po závaru, když se míč odrážel po malém vápně a ležící brankář mezi množstvím těl a nohou strkal do našich dorážek ruce i hlavu. Naopak každý útok domácích byl nebezpečný, v poslední čtvrthodině jsme dostali další góly a poslední, osmý přišel v posledních vteřinách utkání stejně hloupě, jak mizerný byl z naší strany celý zápas - nepovedený rohový kop, když míč letěl v úrovni pasu, zatočil ve větru na přední tyč, odkud náš hráč, který ji měl jistit, prostě odešel... A slovy cimrmanologů toto byla taková "pěkná" tečka za tím naším případem.

 

Příští víkend můžeme porážku odčinit v utkání proti béčku Kosiček. Hraje se v sobotu 10. října od 16,00 hodin (O)

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz