Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Odehráli jsme...

sobota 26. září 2015: Syrovátka - Hořiněves 6:1 (5:0)

publikováno 29.09.2015

Domácí dokázali nejlepší obranu soutěže rozvrátit pěti brankami již v 1. poločase a po změně stran už skóre jenom kontrolovali.

Fakta – branky: Pleskot Daniel 4, Tužil, Pleskot J. – Brixi, ŽK 1:2, ČK 0:0, PK 0:0, poločas 5:0, diváci: 60, rozhodčí Konhefr. Sestavy – Syrovátka: Šimek – Hruban (27. Musil), Fikr, Slonek, Pleskot J. – Hruška, Tužil (70. Kuric), Chrudimský, Vodička – Pleskot D. (57. Žalský), Polák (86. Jarkovský). Hořiněves: Šlesingr – Kopecký, Müller (46. Pelc), Navrátil (41. Kluka), Brixi (67. Novák) – Rešl (46. Pudleiner), Černý, Satranský, Hořínek – Rejfek, Runkas.

 

Po dvou, možná i zbytečných bodových ztrátách, jsme potřebovali zabodovat se soupeřem z Hořiněvsi. Mužstvem, se kterým jsme se léta nepotkali, takže základní informace byla taková, že málo dostává, ale i málo gólů dává. První problém jsme dokázali během prvního poločasu odčarovat, ten druhý jim na našem hřišti naštěstí zůstal.
Zápas začal otevřeně na obou stranách, Dan Šimek musel vyrážet dvě nebezpečné střely na roh, na opačné straně těsně minul Jarda Polák levou tyč. Po odehraných deseti minutách hry zakončoval Dan Pleskot a míč změnil o obránce směr tak, že brankář hostí nestihl zareagovat - 1:0. Snaha hostí o dorovnání skóre vycházela naprázdno, i když hlavně jejich rohy byly nebezpečné, ale paradoxně právě tahle standartka přinesla náš druhý úspěch, když nákop Jardy Poláka od rohového praporku Dan hlavou lehce tečoval a rozvlnil síť podruhé. Po chvilce hlavičkouval po rohu Petr Slonek a brankář míč, mířící pod břevno, vyrážel konečky prstů na další roh. Po půlhodině přišla asi nejkrásnější akce zápasu: Martin Hruška se vydal za míčem, mířícím za postranní čáru, dostihnul ho na poslední chvíli, přesprintoval obránce a třicetimetrovým pasem přesně našel nabíhajícího Dana, který rybičkou poslal míč znovu do branky a zkompletoval svůj hattrick! Našemu střelci to ještě nestačilo a o pár minut později přidal střelou z vápna o tyč svůj čtvrtý gól. A když těsně nato obrali dva naši napadající hráči stopera o míč a Lukáš Tužil z pětadvaceti metrů přeloboval brankáře, vedli jsme o pět gólů.
Poločasová nálada tak byla pohodová a nebylo moc co vytýkat, takže varování směřovalo hlavně k tomu, abychom si druhý poločas situaci moc nezkomplikovali. To se nám nepovedlo, protože po pěti minutách hry jsme po našem rohu ztratili míč, následoval rychlý protiútok hostí a gólové zakončení. Bylo proto potřeba zvýšit obezřetnost při útocích soupeře a udržet je mimo dostřel, což se nám vcelku dařilo a co jsme nezvládli my, zlikvidoval Dan Šimek. Po jedné z akcí trefil Jarda Polák tyč, a tak přidal šestý gól v 67. minutě Jirka Pleskot - po rohu hosté sice míč odvrátili, ale ten se vrátil k našemu neobsazenému hráči, který propálil všechno, co mu stálo v cestě, a trefil přesně pod břevno. Jeho trefa už definitivě rozhodla o tom, že nám kuřata, kočící se na roštu, budou chutnat vítězně. Bojovalo se sice až do závěrečných minut, na konci trefil dalekonosnou střelou tyč Martin Hruška, ale ani jeden z brankářů už neinkasoval a zápas jsme tak dovedli do vítězného konce.
Výhra o pět gólů vypadá jednoznačně, ale tak jednoduché to nebylo. Hráči Hořiněvsi celý zápas bojovali a rozhodně nebyli tak špatní, jak ukazuje výsledek. Zatímco jich se ale držela mizerná produktivita, na kterou žehrají od začátku podzimu, my jsme naopak svoje šance proměňovali a začali jsme druhou polovinu podzimní části sezóny stejným výsledkem jako tu první. A věříme, že jsme nevystříleli všechen střelcký prach, protože nás příští víkend čeká utkání v Cerekvici, která je na prvním místě tabulky.



Zveme naše fanoušky na příští utkání, které hrajeme v sobotu 3. října od 16,00 hodin na hřišti v Cerekvici. Čeká nás boj na hřišti lídra tabulky v Cerekvici, budeme proto podporu určitě potřebovat. Pojeďte s námi a povzbuďte nás!
 

Další utkání budeme hrát opět doma. V sobotu 10. října přivítáme od 16,00 tým z Prasku.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz