Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Odehráli jsme...

sobota 12. září 2015: Syrovátka - Malšova Lhota 2:6 (1:5)

publikováno 14.09.2015

Nepovedené utkání domácích, když již ve 20. min. prohrávali 0:4 a přes veškerou snahu se jim výsledek korigovat nepovedlo.

   Fakta – branky: Hruška, Pleskot Dan. – Kekelák Lukáš 4, Šimek 2, ŽK 4:4, ČK 0:0, PK 0:0, poločas 2:5, diváci: 50, rozhodčí Hruška. Sestavy – Syrovátka: Jarkovský M. – Jarkovský Z., Pleskot J., Slonek, Hruban (86. Kober) – Hruška, Polák (68. Hanžl), Chrudimský, Žalský (47. Vodička) – Opolský, Pleskot D. Malšova Lhota: Křičenský – Volf, Ďurech, Jarkovský T., Soukup Petr – Soukup Pavel, Šimek, Moder, Hladík – Baják (70. Kotík), Kekelák (80. Petřík).

 

Tak máme za sebou další zápas soutěže a nutno hned uvést, že nejnepovedenější. Začalo to tím, že nám kvůli nemoci vypadli tři hráči. Pokračovalo to tím, že příprava na utkání probíhala zvláštním stylem - trenér musel lajnovat, ve čtvrt na pět bylo na hřišti sotva nějakých pět, šest hráčů... V podobném "pohodovém" stylu začal i zápas. Po šesti minutách nás překvapil dlouhý aut za obranu a střela z těžkého úhlu, za chvíli útok zprava a dorážka zblízka, po dalších pěti minutách centr z přímáku, který propadl na zem a osamocený útočník, který nohou míč usměrnil k tyči. A když po dvaceti minutách zazvonila nechytatelná rána z dvaceti metrů těsně pod spojnicí a odrazila se do naší sítě počtvrté, bylo rozhodnuto :-$. Po půlhodině sice prošel obranou Dan Pleskot, brankář míč vyrazil a Martin Hruška ho vrátil do sítě, naděje na zázrak nám ale vydržela pět minut, než jsme dostali pátý gól. Krátce před poločasem se trefil s troškou štěstí Dan a snížil opět na třígólový rozdíl.
Poločasová bouřka :-@ se snesla na všechny, snad kromě Dana a Hrůši, kteří se jediní snažili odpovědět a hostující obránci s nimi měli starosti. Snaha o další úpravu stavu k lepšímu končila na nepřesných pokusech, naopak po hodině hry přišel rychlý útok soupeřů s bleskovým a hlavně přesným zakončením. V zárodku téhle akce byl vidět rozdíl mezi oběma sobotními týmy - zatímco my jsme kazili i jednoduché situace, tady se dva hráči soupeře nad míčem srazili, přesto o něj nepřišli a rozehráli gólovou akci. V závěrečné půlhodině jsme sice kopali několik standartek, které ale příliš vzruchu nenadělaly a hosté si už jasné vedení vzít nenechali.


Bude lepší na zápas co nejdřív zapomenout a dívat se dopředu. Absence Lukáše Tužila, Martina Fikra a Pavla Musila byla znát víc, než jsme si předem připouštěli, navíc po půlhodině začal po jednom faulu kulhat Jarda Polák a nezbyl nikdo jiný, kdo by tým dokázal vyburcovat. Tým Malšovy Lhoty, který se na první zápas do Ohnišťan ani nedokázal sejít, se začíná rozjíždět a po výhrách o tři góly, kterými přehrál Starý Bydžov a v poháru i Probluz, hrající o soutěž výš, nám ukázal, jak by se mělo bojovat. Musíme se připravit na další zápas do Nového Města (to remizovalo se Starým Bydžovem 2:2) a zkusit ztrátu napravit tam :-).

 

Zveme naše fanoušky na příští kolo, kdy hrajeme na hřišti v Novém Městě. Utkání začíná v sobotu 19. září od 16,30 hodin! Další zápas budeme hrát opět doma, v sobotu 26. září se utkáme od 16,30 hodin s týmem Hoříněvsi.

 

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz