Úvod » Odehráli jsme...

sobota 22. srpna 2015: Syrovátka - Neděliště 3:2 (1:1)

publikováno 25.08.2015

Vyrovnané utkání rozhodly dva slepené góly domácích v závěru, když hosté poté dokázali jen snížit.

Fakta – branky: Polák, Žalský, Pleskot D. – Stanner M., Matyásko, ŽK 2:2, ČK 0:0, PK 0:0, poločas 1:1, diváci: 80, rozhodčí Koza. Sestavy – Syrovátka: Šimek – Hruban (80. Žalský), Fikr, Jarkovský, Pleskot J. – Hruška, Tužil, Polák, Musil – Pleskot D., Hanžl (46. Chrudimský). Neděliště: Kiršbaum – Zatloukal (80. Dostál), Čejka, Nosek, Voňka – Pekáč (56. Stránský), Stanner T., Kořínek, Stanner M. (84. Hlaváček) – Svatoň, Kocourek (63. Matyásko).

 

Po prohře na hřišti Nového Hradce jsme měli možnost složit reparát v domácím utkání proti Nedělištím. Pro nás hodně neznámým týmem, se kterým jsme si zahráli jen přípravu v březnu, jinak to byl premiérový soutěžní duel.
Přestože přijelo hostí tolik, že zaplnili náhradníky i realizačním týmem střídačku a u tribuny zůstal další člen týmu, který většinu utkání povzbuzoval, až se mu od hlasivek kouřilo, zbyla na nás práce s oběma praporky. V úvodu utkání byli hráči Nedělišť hodně aktivní. Byli plní pohybu a protože byli v soubojích i hodně důrazní (o tom by mohl vyprávět Martin Hruška i Dan Pleskot), dostávali se i častěji na dostřel. V úvodu jsme měli štěstí, když střela z 20 metrů nečekaně odskočila a trefila padajícího Dana Šimka do ramene, po čtvrthodině hry zůstala volná ulice do našeho vápna, nabíhající útočník ještě nahrál lépe postavenému a po jeho střele jsme prohrávali :-(. Odpověď přišla rychle - po dvou minutách napřáhnul zdálky Jarda Polák, obránce míč tečoval, gólman ho jen ztlumil a poskakující kulatý nesmysl dotlačilo osmdesát párů očí na tribuně a dalších jedenáct na hřišti až za brankovou čáru - 1:1 (so). Jinak se hlavně odehrával boj mezi vápny, když sem tam vyletěla nějaká střela mimo tyče, Martin Hruška sice branku trefil, ale gólman v pohodě zasáhnul. Osm minut před koncem udělali hostující stopeři chybu, Dan Pleskot šel sám na branku, ale namísto střely přihrál na Michala Hanžla. Ten sice gól dal, ale v situaci, která byla hodně hraniční, zvednul Vlasta Michálek na čáře praporek. Vlasto, musíme Tě naučit mávat ;-).
Po pěti minutách druhé půlky poslal Hrůša příliš dlouhý centr, do kterého ale brankář sáhnul a míč zůstal ve hře, David Chrudimský zkusil zakončit lobem, ale obránci nebezpečí zažehnali. Za chvíli se předvedl Dan, když střelu volného útočníka vyrazil a Lukáš Hruban míč odkopl do bezpečí, protiútok skončil faulem na Jardu, po kterém jsme si přáli penaltu, ale kopal se jen přímák z velkého vápna. I v druhé půlce se hrál pěkný běhavý fotbal. V 65. minutě jsme se prokombinovali do vápna a David střílel, brankář hostí ale zasánul. Stejně dopadla akce na druhé straně, když o míč přišel Lukáš Tužil a gólovku zastavil až Dan Šimek, když chytil střelu, mířící k tyči. Deset minut před koncem přišel na hřiště Matěj Žalský a jeho první kontakt s míčem znamenal první gól za Slavoj - příliš vysoký centr dokázal Dan Pleskot místo zakončení jen nadzvednout a padající míč napálil Matěj z voleje do branky - 2:1 (so). Hned za dvě minuty poslal David míč do uličky Danovi a ten přidal třetí gól (so). Za další minutu ale přišlo opět drama, když útočník soupeře dostal od obránců ve vápně několik metrů místa a v pohodě hlavičkou snížil :-(. Závěr jsme už naštěstí ubojovali a získali jsme do tabulky cenné tři body v souboji s velmi dobrým soupeřem.
 

Čeká nás fotbalově i společensky hodně náročných čtrnáct dní. Ve středu 26. srpna hrajeme od 17,30 hodin pohárový zápas na hřišti hradecké Lokomotivy, v sobotu 29. srpna od 17,00 hodin zajíždíme k dalšímu soutěžnímu utkání do Starého Bydžova a v neděli 30. srpna pořádáme na našem hřišti dětský den. V následujícím týdnu nás v sobotu 5. září čeká derby s Roudnicí (netradičně už od 10,15 hodin) a hned po něm spoluorganizujeme cykloakci mikroregionu, který má dojezd v našem sportovním areálu.

 

 

Obrázky k článku

Album nebylo nalezeno. Zkontrolujte správnost adresy alba na Google Picasa.
https://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/104485071582328491112/albumid/6186284075729690097?kind=photo&imgmax=1200&thumbsize=144&access=public&max-results=300

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz