Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Odehráli jsme...

sobota 13. června 2015: Nepolisy B - Syrovátka 3:3 (1:2)

publikováno 14.06.2015

Šimek - Hruban, J. Pleskot, Slonek, Kober - Hruška, Musil, Tužil, Vodička (75´ Čihák) - D. Pleskot, Tluka (46´ Kuric)
Góly: Dan Pleskot (1:0), Dan Pleskot (2:0), gól domácích (2:1), gól domácích (2:2), gól domácích (2:3), Dan Pleskot (3:3)

Rozhodčí: p. Konhefr st.

Sobotní utkání uzavřelo celou tuto sezónu. O umístění v tabulce bylo rozhodnuto, takže šlo jen o čest, o žízeň a vzhledem k počasí o přežití... Zápas v Nepolisech byl náročnější o to, že jsme hráli už od dvou předzápas tamnímu áčku, chystajícímu se na oslavy k postupu do 1.A - třídy. Výhodou takového utkání bylo to, že jsme  mohli dřív vyrazit na rozlučku, druhou bylo to, že jsme zápas stihli odehrát předtím, než se spustil déšť (um).
Před začátkem vyrazil k rozhodčímu panu Konhefrovi, pískajícímu náš pátý zápas v sezóně, Radim psát propiskou zápis. Možná úplně naposledy, pokud se splní plán dělat od podzimu zápisy na internetu v systému FAČRu. Před začátkem jsme ještě zjistili, jestli můžeme Pavla Musila i nadále oslovovat "Pavle", nebo na něj máme křičet "pane inženýre" ;-) a domluvilo se, že budeme hrát jen v chůzi, maximálně bylo povoleno klusat. První, kdo to nedodržel, byl jako obvykle Dan Pleskot, který hned ve třetí minutě dostihl míč před brankovou časou a z nulového úhlu zaskočil brankáře Nepolis - 1:0 (so). Za deset minut se Martin Hruška rozběhal ještě víc, Danovi nabil přesnou zpětnou přihrávkou a ten propálil všechno, co stálo v cestě k brance - 2:0 (so). Domácí se rozjížděli pomaleji, ale postupně si začali začali vytvářet šance taky a když jsme nedokázali při jedné akci pokrýt střed hřiště, útočník prostřelil vybíhajícího Dana Šimka :-s. V dalším průběhu mohl dvakrát skórovat Jarda Tluka, který nastoupil v útoku, ale brankář jeho střely zneškodnil, přímák Dana Pleskota taky vytáhnul na roh. Náš brankář tolik práce neměl, ale párkrát taky zasahoval a další gól v naší síti nepřipustil.
O půlce jsme jednou vystřídali (víc možností jsme vinou zranění i jiných důvodů absencí neměli, na střídačce zbýval jen kouč Aleš a Vašek dorazil až na poslední čtvrthodinu) a šlo se hrát dál, abychom to měli za sebou. Naštěstí se začala obloha zatahovat a dýchalo se líp, což pomohlo hlavně domácím, kteří vystřídali víc lidí. Začali nás trápit rychlými útoky, při kterých jsme si komplikovaně rozdělovali hráče, a po hodině hry jsme nedokázali jeden takový útok zastavit. První střela útočníka se ještě odrazila od břevna, ale míč se vrátil na kopačky dalšího domácího hráče, ten poslal dorážku na branku a snaha Lukáše Kobera vykopnout míč na čáře už nebyla úspěšná - 2:2 :-$. Za několik dalších minut jsme dokonce prohrávali, když tři útočníci dokázali přehrát pět našich bránících hráčů a hlavička z malého vápna, která byla pro domácího mladíka premiérovým gólem, skóre otočila (N). Sebrali jsme zbytky sil a znovu se snažili hrát víc dopředu, kopali jsme několik centrů a rohů, některé střely mířily mimo. Až v 90. minutě přišel centr střídajícího Vaška Čiháka a Dan Pleskot dokázal přesnou hlavičkou nejen srovnat skóre (so), ale zkompletovat svůj další hattrick a vstřelit svůj dvacátý devátý gól sezóny (h5).

 

Skončila nám tak sezóna 2014 / 2015, která znamená historický úspěch. Vítězství v soutěži jsme dokázali zopakovat po dlouhých pětatřiceti letech, naposledy se tak stalo v sezóně 1979 / 1980. Stejně jako tehdy jsme prošli soutěží bez prohry a s náskokem osmi bodů, tehdy ale platil dvoubodový systém za výhru. Nastává nám krátká letní pauza (pokud se tak dá několik týdnů, naplněných přípravou, turnaji a přáteláky, ale třeba i dětskými dny nebo akcí staré gardy vůbec nazvat) a o víkendu 8. - 9. srpna 2015 začínáme znovu, tentokrát ve 3. třídě.

 

 

 

 

 

 

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery