Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Odehráli jsme...

sobota 2. května 2015: Syrovátka - Lhota pod Libčany 3:0 (2:0)

publikováno 03.05.2015 (aktualizováno 05.05.2015)

Šimek – Hruban, Fikr, Jarkovský (80´ Musil), J. Pleskot – Hruška, Pavlis (46´ Slonek), Tužil, Vodička – D. Pleskot (60´ Mrštík), Čihák (75´ Opolský)
Gól: 19´ Petr Vodička z penalty (1:0), 40´ Petr Vodička (2:0), 55´ Vašek Čihák (3:0) Rozhodčí: p. Ležík

První květnová sobota byla ve znamení derby se sousední Lhotou. Dešťové přeháňky z počátku týdne se uklidnily, zápas se odehrál za slunečného počasí, a na derby dorazila skvělá návštěva. Všem, kteří dorazili z táborů obou týmů, ještě jednou děkujeme (h5)!


Lhotečtí hráči se zaměřili především na obranu a rychlé protiútoky a nás čekalo dobývání a probíjení se hrází soupeře. První střelecký pokus tak bylo bodlo Martina Hrušky, které po zákroku brankáře skončilo rohem. Po čtvrthodině přihrával Dan Pleskot napříč vápnem, Vašek Čihák dorážel skluzem, ale míč odvrátil stoper hostí Fanda Mádlo ještě před brankovou čarou. V 19. minutě prošel Dan ze strany do velkého vápna, obránce ho podrazil a kopala se penalta, kterou Petr Vodička proměnil – 1:0 (so). Krátce nato zahrozili hosté, po  přetaženém centru následovala zpětná hlavička a špatně obsazený zakončující hráč naštěstí z penalty vysoko přestřelil. Po půlhodině hlavička Dana Pleskota lehce olízla břevno, skóre jsme tak navýšili až pět minut před poločasem. Dan opět utekl po křídle, nastřelil prudký míč před branku a rozeběhnutý Vóďa trefil hlavičkou tak prudkou a hlavně přesnou ránu, že brankář hostí neměl nárok – 2:0 (so). V závěru poločasu odpískal proti nám sudí přísný přímák z 25 metrů a při skákavé střele nám lehce zatrnulo – Dan Šimek ale s trochou štěstí míč přece jen zkrotil a do kabin jsme šli s dvougólovým náskokem.
Poločas přinesl nucené střídání Marka Pavlise, odjíždějícího do práce. Zajímavá byla tahle událost hlavně tím, že se o nějakých dvacet minut minul na hřišti se svým tátou Pavlem, který střídal v týmu soupeře. Byli jsme i dál o něco aktivnější, naše snaha přinesla ovoce v 55. minutě. Vašek Čihák napřáhnul z 25 metrů a jeho přízemní střela, mířící k levé tyči, zaskočila Radka Mádla v brance Lhoty, který na míč vůbec nereagoval – 3:0 (so). Soupeři se snažili aspoň o zkorigování výsledku, Dan v naší brance vyrážel střelu zpoza vápna na roh. Víc zajímavých akcí se dělo na opačné straně hřiště, ale chyběl nám klid v zakončení: v šancích se ocitli Lukášové Tužil i Hruban, jejich střely bohužel postrádaly přesnost. Lhotečtí dokázali uhasit i nebezpečí po jednom závaru ve velkém vápně, později unikal Martin Hruška, který mířil z úhlu mimo tyče. Postupem času obě mužstva prostřídala, obraz hry ani skóre se ale už do konce utkání neměnil. O snížení se hosté snažili, náš brankář si však třetí sezónní vychytanou nulu pohlídal, možnost pojištění náskoku nevyužil ani střídající Pavel Musil, který se do gólovky prodíral pár sekund po příchodu na hřiště. Zápas tak skončil naší výhrou o tři góly, za kterou jsme si připsali stejný počet bodů do tabulky.
Naše výhra byla zasloužená, ale nerodila se lehce. V některých chvílích naše hra postrádala klid, nepřesné přihrávky občas nenacházely adresáta a přes pozornou obranu jsme se jen těžko probíjeli. Určitě nám pomohla Vóďova proměněná penalta po faulu na Dana Pleskota i druhý gól, pod kterým byli podepsaní stejní hráči. Třetí gól po změně stran přinesl uklidnění a vzhledem k tomu, že hosté z mála šancí nedokázali žádnou využít, dokráčeli jsme před početnou diváckou návštěvou k dalšímu vítězství.


Příští týden zajíždíme na utkání do Převýšova, hraje se v neděli 10. května už od 14,30 hodin. Zveme všechny naše fanoušky - přijeďte nás podpořit!


Další domácí utkání hrajeme v sobotu 16. května od 17,00 hodin. Na našem hřišti se představí tým Lovčic.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz