Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Odehráli jsme...

sobota 17. května 2014: Syrovátka - Černilov B 2:3 (0:2)

publikováno 19.05.2014

Šimek – Kober, J. Pleskot, Slonek, Mráz (60´ Kuric) – Hanousek, Tužil, Jarkovský, Podzimek – D. Pleskot, Hanžl
Gól: 72´ Dan Pleskot (1:2), 88´ Dan Pleskot (2:3)
Rozhodčí: p. Vízek

Máme za sebou víkend, na který je potřeba rychle zapomenout. Druhé kolo nadstavby k nám přijel soupeř z Černilova a zápas se obvyklému průběhu vymykal snad ve všem :-$.
Nepřišli hráči. To už tak bývá – každou sezónu se nám povede, že se to sejde a nedorazí třetina lidí. Nedorazili asistenti – tedy náš ano, ale v tom minimu přítomných jsme museli hledat lajnového i za soupeře. A vzhledem k počasí a kolizi s hokejem nepřišli ani diváci. Nahlášených dvacet přítomných zahrnovalo i náhradníky, realizační týmy i pořadatele. A taky jsme za čtvrthodinu dvakrát měnili míč. Jeden byl o poznání míň nafouknutý, druhý nevydržel…
Dvouhodinový předzápasový liják přečkalo hřiště nad očekávání dobře a tak mohl sudí pan Vízek utkání zahájit. Začali jsme aktivně, v úvodu se pustil rozhodčí zákrok na probíjejícího se Dana Pleskota (hostující hráč prý přiznal, že by se písknuté penaltě nedivil), Dominik mířil po zemi vedle, po chvíli kopal Michal přímák z úhlu, ale míč zatočil od branky. Černilovští hráči nás pomalu začali přehrávat, gól však přišel z akce, která nebezpečně nevypadala. Nepřesný centr chtěl Dan Šimek v pádu zkrotit, ale kluzký míč mu vypadnul a hráč hostí do dovezl do branky. O chvíli později nás Dan zachránil, když průnik útočníka a jeho střelu vyhrábnul hokejovým semaforem a míč přeletěl obloučkem břevno. Jenže ve 25. minutě kopali soupeři přímák, chaos před brankou chtěl Tůža vyřešit odkopem, kterým trefil soupeře a opakovaná střela znamenala, že jsme prohrávali o dva góly. Naše snaha o korigování výsledku končila na nepřesných přihrávkách, poslali jsme směrem k soupeřově brance pár střel, se kterými si brankář poradil. Hráči Černilova na tom byli s koncovkou podobně, dvakrát dokonce poslali míč přes ochrannou síť až na pole, a tak se do poločasu stav nezměnil.
Druhá půlka začala zázračným zákrokem našeho brankáře, který prudkou přízemní střelu zblízka vyrazil nohou, míč těsně přeskočil branku a Dan se při vstávání vyptával všech, jaktože neleží balón v síti, ale je za ní. Po pár minutách zabojoval Mára Hanousek se soupeřem, oba se po zadku projeli nejvymáchanějším místem na hřišti a i když je čekalo ještě půl hodiny hry, odmítli nabídky na výměnu trenek ;-). Dál pokračoval běhavý, ale slušně vedený zápas, ve kterém byli hosté o trochu fotbalovější, snížit mohl právě Mára, který se dostal z úhlu do šance, prostřelil vybíhajícího brankáře, ale poslal míč těsně nad. Při další šanci vystřelil Lukáš Tužil z otočky, stínující obránce střelu ještě tečoval, ale gólman zachránil. Po ráně Dominika, kterou brankář hostí vytáhnul konečky prstů na roh, přišlo dvacet minut před koncem snížení. Lukáš Kober centroval, Dan Pleskot si míč zpracoval a poslal ho přesně k levé tyči (so). Naše snaha o vyrovnání dostala trhlinu osm minut před koncem, když jsme přišli uprostřed hřiště o míč, útočník přešel přes naše dva obránce a poslal míč podél vybíhajícího Dana Šimka. Tři minuty před koncem ještě vykřesal jiskřičku naděje Dan Pleskot, když jeho překvapivá střela z úhlu trefila vzdálenější horní růžek branky hostí (Y), na vyrovnání jsme už ale neměli.

Po vybojovaném bodu na hřišti Malšovic tak přišla domácí prohra, kterou skoro nikdo neviděl. Ale spoustu lidí zajímá, protože zápas byl zařazen do tipovačky v Hradeckém deníku. Hráči Černilova vyhráli zaslouženě – většinu času byli fotbalovější a i když jsme měli v závěru několik šancí na srovnání, podržel je výborný gólman a vítězství si vzít nenechali.

 

Příští víkend nás čeká utkání na hřišti Starého Bydžova. S ním už jsme se v této sezóně dvakrát utkali – doma jsme vyhráli 2:1, odvetu na tamním hřišti vyhráli soupeři 1:0. Uvidíme, jak třetí vzájemné utkání sezóny dopadne.

Hraje se v sobotu 24. května od 17,00 hodin.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz